skip to Main Content

Slotenmaker altijd binnen 30 minuten ter plaatse

Deur snel weer open gemaakt

Bent u buitengesloten? Het overkomt iedereen wel eens. Als u geen reservesleutel in de buurt heeft, belt u AS Slotenmaker. Wij staan altijd binnen 30 minuten bij u voor de deur. Tegen een scherpe prijs zorgen wij ervoor dat u snel weer naar binnen kunt. Vaak lukt ons dit schadevrij. In dit blog vertellen wij u hoe en wanneer wij u kunnen helpen. Lees snel verder.

Buitengesloten? Het overkomt iedereen weleens

Buitengesloten worden, het gebeurt ons allemaal. Doordat uw sleutel is kwijt geraakt of beschadigd is. Omdat deze is afgebroken in het slot of nog aan de binnenkant van de deur zit. En soms gaat een slot om voor u onverklaarbare wijze gewoon niet open. Buitengesloten zijn van uw eigen huis komt natuurlijk nooit gelegen. Gelukkig heeft AS Slotenmaker dit snel voor u opgelost.

Ga niet zelf aan het slot rommelen

Wat wij u beslist afraden, is om zelf aan het slot te gaan rommelen. Een slot is zo beschadigd en dan kunnen wij het slot ook niet meer zonder schade openen. Het slot moet dan ook vervangen worden en daar zijn natuurlijk kosten aan verbonden. Neem daarom direct contact met ons op dan staan we binnen 30 minuten bij u voor de deur. Wij helpen u snel en zonder schade weer naar binnen, tegen een scherp tarief.

Maak van de nood een deugd

Natuurlijk zat u er niet op te wachten om buitengesloten te raken en hiervoor een slotenmaker te moeten inschakelen. Toch is dit vaak de goedkoopste oplossing, omdat wij uw slot weer zonder schade kunnen openen. En wanneer we er toch zijn kunt u direct profiteren van onze overige diensten. De voorrijkosten heeft u dan immers toch al betaald! Zo kunnen wij verouderde sloten direct vervangen door een exemplaar dat nieuwer, veiliger en kwalitatief beter is. Uiteraard voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Ook kunnen we u advies geven over het verbeteren van uw huidige inbraakbeveiliging.

Waarom AS Slotenmaker?

Wij zijn uw betrouwbare partner in inbraakpreventie en veiligheid. Door ons in te schakelen bent u het voordeligste uit wanneer u zichzelf heeft buitengesloten. Bel direct en profiteer van de volgende voordelen:

  • Wij zijn 24/7 in te schakelen
  • Wij openen sloten schadevrij
  • Wij zijn direct te betalen met pin
  • Wij arriveren binnen ca.30 minuten
  • Wij hebben ruim 20 jaar ervaring

Binnen 30 minuten ter plaatse. Bel direct.

Buitengesloten? Bel direct AS Slotenmaker. Wij zijn binnen 30 minuten ter plaatse. Bel ons op 06 – 24680255 of gebruik het contactformulier.

Call Now Button06-24680255