skip to Main Content

Sloten laten vervangen

Veilig wonen door sloten te laten vervangen

Twijfelt u om uw sloten te laten vervangen? Er zijn verschillende situaties waarin dit nodig is. In sommige situaties is het meteen duidelijk dat uw sloten aan vervanging toe zijn, maar het kan ook voorkomen dat u dit niet zelf beseft. Mochten uw sloten vervangen moeten worden, maar laat u dit niet doen? Dan is uw woning niet meer optimaal beveiligd tegen inbraken. De kans dat inbrekers uw huis binnenkomen is in dit geval aanzienlijk groter. Daarom licht AS Slotenmaker een aantal situaties uit waarbij het belangrijk is dat u uw sloten laat vervangen. En uiteraard kunnen wij u daarbij helpen.

Is het slot defect? Laat het slot vervangen!

Wellicht overbodig om te zeggen, maar wanneer het slot defect is en het niet meer mogelijk is om het slot te repareren, moet het slot vervangen worden. Een slot is defect als het mechanisme in het slot niet meer goed werkt, waardoor u bijvoorbeeld de sleutel niet meer kunt omdraaien. Is dat bij u het geval? Laat ons dan langskomen om een nieuw slot te plaatsen.

Laat ook na een verhuizing sloten vervangen

Als u gaat verhuizen is het vervangen van de sloten niet het eerste waar u aan denkt. Maar toch is dit belangrijk. Ook al functioneren de sloten nog prima, u weet niet of er meer mensen zijn die een sleutel hebben voor de sloten van uw huis. Voor alle zekerheid is het dus beter dan u de sloten laten vervangen, vaak is enkel het vervangen van de cilinder genoeg.

Houd inbrekers buiten de deur

Om inbrekers buiten de deur te houden, is het belangrijk dat uw sloten goed functioneren. U dient de sloten daarom eens in de zoveel tijd te upgraden. Hierdoor kunnen inbrekers zelfs met de nieuwste inbraakmethodes niet bij u naar binnen.

Sloten laten vervangen door AS Slotenmaker

Is er in uw woning ingebroken? Bent u uw sleutels verloren? Is uw sleutel in het slot afgebroken? Of gaat u verhuizen? Schakel AS Slotenmaker in als u uw sloten wilt laten vervangen door een ervaren en betrouwbare slotenmaker. Wij vervangen uw sloten met nieuwe, betere en kwalitatieve exemplaren tegen betaalbare prijzen. Wilt u weten wat het vervangen van een slot kost? Of heeft u nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons bereiken door te bellen 06 – 24680255 of door het contactformulier in te vullen.

Call Now Button06-24680255