skip to Main Content

Profiteer als VvE van het collectief bij slotenmaker diensten

Full-service diensten en spoedklussen

Als slotenmaker voor VvE’s en woningcorporaties levert AS Slotenmaker zowel spoedklussen als full-service diensten. Of het nu gaat over inbraakbeveiliging of het onderhouden van sloten; wij nemen deze taken graag voor u uit handen. Dit geldt voor zowel woningen als gemeenschappelijke ruimtes, zoals de entree, tussendeuren en opslagruimtes. Bent u benieuwd naar onze onderhoudscontracten voor VvE’s en woningcorporaties? Neem dan direct contact op met AS Slotenmaker.

Onderhoudscontracten VvE’s

AS Slotenmakers werkt met onderhoudscontracten voor VvE’s en woningcorporaties. Vooraf bespreken we alles samen en alle afspraken leggen we duidelijk vast. U hoeft zich vervolgens geen zorgen meer te maken over de condities van de sloten en de kosten bij calamiteiten. Voor grotere projecten hanteren wij speciale tarieven en treffen we regelingen op maat. Zo profiteert u van vaste lage tarieven. Bovendien komen onze slotenmakers snel in actie bij calamiteiten. Ons werkgebied strekt zich uit over Zuid-Holland, Zeeland, Utrecht en Noord-Brabant. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Speciale prijzen bij buitensluitingen

Wanneer bewoners zich hebben buitengesloten, kan AS Slotenmaker hen snel en flexibel te hulp schieten. Wij zijn gespecialiseerd in het openen van vele soorten sloten. Het lukt ons dus eigenlijk altijd om de bewoners optimaal van dienst te zijn. Onze slotenmakers zorgen voor een goede service, zoals vooraf besproken met de VvE of woningcorporatie. Zo zijn we snel ter plaatse en maken het slot zonder schade open, ook als dit in de avond, nacht of het weekend gebeurt. Door de gemaakte afspraken, weet u altijd waar u aan toe bent. Onze tarieven zijn transparant en u komt niet voor extra kosten te staan. Neem daarom vandaag nog contact op met AS Slotenmaker en ontdek wat wij voor uw VvE of woningcorporatie kunnen betekenen.

Voordelen VvE bij AS Slotenmaker

Bij AS Slotenmaker kan uw VvE of woningcorporatie rekenen op vele voordelen, namelijk:

  • Hoge collectiviteitskortingen
  • Duidelijke afspraken
  • Uitsluitend sloten met politiekeurmerk
  • 24/7 inzetbaar bij calamiteiten
  • Altijd binnen ongeveer 30 minuten ter plaatse

Contact met AS Slotenmaker

Zoekt u een eerlijke slotenmaker voor VvE of woningcorporatie met lage prijzen en ruime ervaring? Kies dan voor AS Slotenmaker. Wij staan 24/7 voor u klaar met full-service diensten en bij spoedklussen. Ontdek snel wat we voor u kunnen betekenen. U kunt ons telefonisch bereiken via 06 – 24680255. Of u maakt gebruik van ons contactformulier voor het stellen van uw vraag. Wij helpen u graag.

Call Now Button06-24680255