skip to Main Content

Plekken om uw reservesleutel te verstoppen

Een sleutel vergeten doet u niet nogmaals

U heeft het misschien wel al een keer meegemaakt, u loopt de deur uit en de deur slaat achter u dicht. Op het moment dat u buiten staat, herinnert u zich dat u de sleutel nog binnen heeft liggen! Om dit niet nogmaals mee te maken kunt u de reservesleutel van uw voordeur in de voortuin verstoppen, waar inbrekers hem niet kunnen vinden. Wij geven u graag goede tips over waar u de reservesleutel het beste kunt verstoppen.

De sleutel begraven

De meest bekende verstopplek is onder de deurmat, maar inbrekers kijken hier natuurlijk meteen. Een betere verstopplek is dan ook wel echt nodig. Maar waar zijn deze plekken? Een plantenpot is een goede plek, maar dan niet onder de plantenpot, maar onder de plant of in de aarde. Zo hoeft u alleen de plant op te tillen of door de aarde te graven om bij uw reservesleutel te komen. Door de sleutel niet onder de pot te leggen, zullen inbrekers hier niet snel verder zoeken.

De beste verstopplekken

Een ander verstopplek die niet snel geraden wordt is het vogelhuisje. U kunt tegenwoordig vogelhuisjes met een dubbele bodem kopen. Een inbreker zal hier niet snel gaan zoeken. Let er wel op dat er geen vogel zit te nestelen, anders verstoort u het nest. Een ander goede plek is in een holle deurklopper. Niemand verwacht dat de sleutel letterlijk aan de deur hangt. U kunt de holle deurklopper met stevige magneten aan de deur vastmaken.

Sleutel vergeten te verstoppen?

Wanneer u alsnog de reservesleutel bent vergeten te verstoppen in de voortuin of wanneer u de plek van de sleutel vergeten bent en u buitengesloten bent, dan kunt u de professionele slotenmaker bellen. AS Slotenmaker is altijd bereikbaar, ook gedurende de avonden en weekenden. Wij openen het slot voorzichtig, zodat het slot niet beschadigd raakt. En voor u het weet staat u weer binnen in het huis. Vergeet niet om alsnog uw reservesleutel op een goede plaats te verstoppen, maar probeer deze plek niet te vergeten. Het markeren van de plek is geen goed idee. Probeer daarom een ezelsbruggetje aan te houden. Zo weet u altijd waar u de reservesleutel kunt vinden in tijden van nood.

Spoedopdracht slot

Heeft u nu een slotenmaker nodig? Bel ons dan via 06-24680255. Voor spoedopdrachten is onze slotenmaker zo snel mogelijk bij u thuis. AS Slotenmaker is altijd bereikbaar, ook in de avonden en weekenden kunt u contact met ons opnemen.

Call Now Button06-24680255