skip to Main Content

Onze prijzen

Vaste slotenmaker prijzen binnen uw budget

Slotenmaker prijzen die binnen uw budget vallen? Direct weten waar u aan toe bent? Neem dan contact op met AS Slotenmaker. Voor het vervangen van sloten en het openen van deuren, vragen wij vaste prijzen. Dat is wel zo transparant. U kunt ons 24 uur per dag inschakelen. Met een half uur staan wij voor u klaar met sloten die gecertificeerd zijn met het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Wilt u ook zekerheid als het gaat om slotenmaker prijzen? Kies dan voor AS Slotenmaker.

Wanneer schakelt u onze slotenmaker in?

Heeft u uzelf buitengesloten? Of moeten uw sloten vervangen worden omdat ze verouderd zijn? Schakel dan AS Slotenmaker in. Onze prijzen voor het openmaken van deuren en het vervangen van sloten staan vast. Daarbij vallen ze binnen uw budget. Geen verrassingen voor u dus. Maar onze slotenservice doet meer. Wanneer er bij u ingebroken is, repareren wij graag direct eventuele inbraakschade. En wij geven u advies over de beste inbraakbeveiliging voor uw pand.

Onze slotenmaker prijzen

Wij zijn graag transparant over onze prijzen. Overdag hanteert AS Slotenmaker een vaste lage prijs van €121 voor een houten deur. Deze is inclusief arbeid, voorrijkosten en 21% BTW. Geen bijkomende kosten dus. Zelfs niet wanneer we de hele dag bezig zijn. Bent u benieuwd naar onze prijzen voor de avonduren of voor een ander type deur? Onze prijzen vertellen we graag vooraf aan u. Neem gerust contact met ons op.

Mogelijkheden voor betaling

Heeft u van onze slotenmaker diensten gebruik gemaakt? Dan vragen wij u om direct te betalen. Voor onze slotenmakers is het wel zo veilig om met uw pinpas te betalen. Wanneer u met de pin afrekent, wordt er €2,75 aan transactiekosten in rekening gebracht. Betaalt u met uw creditcard, dan wordt er 4% van de totale prijs doorberekend. Wanneer u liever contant betaalt, mag dat natuurlijk ook.

Voordelen AS Slotenmaker

AS Slotenmaker heeft niet alleen scherpe, vaste prijzen, maar ook een zeer groot aanbod aan diensten. Wij zijn graag transparant over onze tarieven. U kunt deze van tevoren al opvragen. Dat is lang niet bij alle bedrijven het geval. Vaak krijgt u bij hen pas te horen wat iets kost nadat de klus is geklaard. Transparantie is trouwens niet ons enige voordeel:

  • Wij zijn 24/7 in te schakelen
  • Wij staan in ongeveer 30 minuten voor uw deur
  • Wij beschikken altijd over pinmogelijkheden
  • Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring
  • Wij monteren alleen PKW-gecertificeerde sloten

Ontdek onze prijzen

Kiest u ook graag voor de transparantie en helderheid van onze prijzen? En profiteert u graag van onze voordelen en slotenmaker diensten? Neem dan contact op met AS Slotenmaker. U kunt ons telefonisch bereiken via 06 – 24680255. Of u maakt gebruik van ons contactformulier. Informeer naar onze prijzen voor uw situatie, ze zullen u bevallen.

Call Now Button06-24680255