skip to Main Content

Nieuw huis bouwen? Vergeet de slotenmaker niet

Uw nieuwe huis goed beveiligd

Gaat u een nieuw huis bouwen? Dan denkt u misschien niet direct aan het inschakelen van een slotenmaker. Veel mensen zijn allang blij als het nieuwe huis zo goed als af is en ze er kunnen gaan wonen. Vaak komen de details en de laatste afwerkingen later wel een keer. Maar de beveiliging van uw woning kunt u beter niet op de lange baan schuiven. Dus bent u bezig met de bouw van een nieuwe woning? Zoek dan ook een slotenmaker die u direct kan helpen met het optimaliseren van het pand. Zo kunt u onbezorgd genieten wanneer de woning opgeleverd wordt. Wij vertellen u meer over de diensten van een slotenmaker tijdens de bouw van een nieuw huis.

Betrek slotenmakers bij het ontwerp

Slotenmakers zijn experts op het gebied van veiligheid. U wilt toch ook dat uw nieuwe huis straks optimaal beveiligd is? Daarom kunt u direct bij het ontwerpen van uw woning al advies inwinnen bij een professionele slotenmaker. Hij kan aangeven waar u op moet letten. Zo voorkomt u dat er achteraf nog dure aanpassingen gedaan moeten worden.

Sloten en deurbeslag laten plaatsen

In de laatste fase van de bouw worden de puntjes op de i gezet. In deze fase worden het deur- en raambeslag en de sloten geplaatst. Laat dit werk uitvoeren door een ervaren slotenmaker. Hij weet namelijk welk slot het beste past bij uw woning. Voor de bedrading heeft u een professionele elektricien ingehuurd, dus waarom zou u voor de sloten geen expert willen? Laat u de sloten plaatsen door een ervaren slotenmaker, dan kunt u erop vertrouwen dat uw nieuwe woning goed beveiligd is.

Goed beveiligd tegen inbraak

Er zijn inbrekers die het juist gemunt hebben op nieuwe woningen, omdat hier vaak veel nieuw gekochte spullen te vinden zijn. Geef inbrekers geen kans en voel u veilig en op uw gemak in uw nieuwe huis. Wij plaatsen daarom ook altijd sloten die voldoen aan het politiekeurmerk veilig wonen (PKVW).

Slotenmaker huren voor nieuw huis

Wilt u een slotenmaker inschakelen om u te helpen tijdens de bouw van uw nieuwe huis? Of wilt u vrijblijvend advies inwinnen? Neem dan contact op met Albina Secure en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Wij helpen u graag! Wij zijn telefonisch te bereiken via 06-24680255. Of gebruik het contactformulier.

Call Now Button06-24680255