skip to Main Content

Malafide slotenmaker actief

Wijkagenten van Halfweg en Zwanenburg hebben via Facebook laten weten dat er onlangs een malafide slotenmaker actief is geweest in hun wijk. Hierbij is een inwoner van Zwanenburg zwaar gedupeerd. De slotenmaker heeft na het vervangen van een deurslot een extreem hoog bedrag in rekening gebracht. Dat hebben de wijkagenten geconcludeerd nadat ze de betreffende inwoner hadden gesproken en de werkwijze van deze slotenmaker hadden nagetrokken.

De inwoner van Zwanenburg is via internet met de malafide slotenmaker in contact gekomen. Het is niet duidelijk welk bedrag er precies is gevraagd voor het vervangen van het slot, maar duidelijk is wel dat dit bedrag aanzienlijk hoger is dan als redelijk beschouwd mag worden voor de betreffende dienst. Ook zijn er een aantal andere gevallen bekend waarbij de slotenmaker voor het vervangen van een eenvoudig cilinderslot meer dan duizend euro heeft gerekend.

De politie raadt mensen aan om bij een probleem met een slot niet direct de eerste de beste slotenmaker te bellen, maar een bedrijf eerst goed te onderzoeken. Ook is het verstandig om vooraf een prijs af te spreken.

Voorkom dat u wordt opgelicht door een slotenmaker en kies voor AS Slotenmaker. Wij werken met vaste lage tarieven voor het openen van uw deur. Aan onze Google recensies kunt u zien dat onze klanten tevreden zijn en dat wij altijd een betrouwbare service bieden. Als u vragen voor ons heeft, beantwoorden wij deze graag. U kunt ons bereiken via: 06-24680255.

Call Now Button06-24680255