skip to Main Content

Ik heb mezelf buitengesloten: wat nu?

Wat als u zichzelf buitengesloten heeft?

U heeft zichzelf per ongeluk buitengesloten. Dat is natuurlijk heel vervelend, maar het kan de beste overkomen. Gelukkig kunt u altijd rekenen op de snelle service van AS Slotenmaker. Neem dan ook meteen contact op met ons via 06- 24680255. We zorgen er schadevrij en voor een scherpe prijs voor dat u uw huis weer in kunt. U leest in dit blog hoe we dat doen.

Wanneer buitengesloten?

Uzelf buitensluiten gebeurt meestal per ongeluk en onbedoeld. Zo kunt u zichzelf buitensluiten wanneer u bijvoorbeeld:

  • Uw sleutel kwijt raakt
  • Uw sleutel afbreekt in het slot
  • Uw slot opeens niet meer open gaat
  • Uw sleutel kapot is gegaan
  • Uw sleutel aan de binnenkant van de deur zit

Afhankelijk van wat de reden is dat u zichzelf per ongeluk buitengesloten heeft, bepalen onze slotenmakers of uw slot vervangen moet worden of niet.

Wanneer wordt het slot vervangen?

We vervangen meteen uw slot wanneer u uw sleutel verloren bent of als deze gestolen is. In dat geval kan uw sleutel namelijk in de handen van een inbreker terecht zijn gekomen. AS Slotenmaker zal in dat geval uw sloten direct vervangen. We vervangen ook uw slot als blijkt dat deze, om welke reden dan ook, niet meer kan werken of niet meer gered kan worden. We hebben op locatie altijd genoeg sloten en cilinders bij ons, zodat we uw woning meteen kunnen voorzien van een slot met een Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). U hoeft dus niet bang te zijn dat u moet wachten met een onveilig gevoel.

De voordelen van AS Slotenmaker

Als u uzelf buitengesloten heeft, is het natuurlijk zaak dat u zo snel mogelijk weer binnen komt. Met AS Slotenmaker weet u zeker dat u binnen een uur weer binnen bent. Dit omdat we binnen ongeveer 30 minuten bij u op locatie aanwezig zijn. Ook profiteert u bij ons van de volgende voordelen:

  • We zijn 24/7 bereikbaar
  • Uw sloten openen we schadevrij
  • U kunt eenvoudig afrekenen met pin
  • We hebben ruim 20 jaar ervaring

Snel naar binnen met AS Slotenmaker

Ga niet zelf lopen hannesen of onnodig lopen wachten als u zichzelf buitengesloten heeft. Neem meteen contact op met AS Slotenmaker, zodat u weer snel uw huis in kunt. U bereikt ons telefonisch op 06 – 24680255 of gebruikt het contactformulier.

Call Now Button06-24680255