skip to Main Content

Hoe kiest u de juiste slotenmaker?

Herken snel een goede slotenmaker

Heeft u zichzelf per ongeluk buitengesloten? Kunt u door een andere reden uw huis of pand niet meer in? Dan is een slotenmaker vaak uw redder in nood. Omdat er diverse slotenmakers zijn met verschillende ervaringen en expertises, kan het moeilijk zijn de juiste slotenmaker te vinden. Niet alleen in algemene kwaliteit maar ook in geschiktheid voor de specifieke klus. Dus hoe kiest u nou de juiste slotenmaker voor uw situatie? In dit blog leest u enkele tips die u verder helpen.

Ga voor ervaring

Er zit een groot verschil tussen slotenmakers die veel ervaring hebben met particulieren en woonhuizen, en slotenmakers die veel ervaring hebben met bedrijven en bedrijfspanden. Het advies hier is om altijd in zee te gaan met een slotenmaker die ervaring heeft binnen het bedrijfsleven. Slotenmakers die veelal voor bedrijven werken, werken namelijk vaak met (zeer) geavanceerde sloten en technieken. Ook hebben deze vaak ervaring met de nieuwste apparatuur en tactieken. Tot slot zijn deze slotenmakers vaak aangesloten bij een vereniging en hebben ze vaak een verklaring omtrent betrouwbaarheid – iets wat (grote) bedrijven vaak willen van slotenmakers om veiligheid te garanderen. Gaat u voor een dergelijke slotenmaker? Dan heeft u een grotere kans dat u die zekerheid ook krijgt.

Kies voor iemand met de juiste opleiding

Een goede slotenmaker heeft altijd de juiste opleiding gedaan. Zo kan hij of zij zo’n beetje elk probleem met betrekking tot sloten oplossen. Ook heeft een redelijke slotenmaker veel praktijkervaring en doet hij of zij regelmatig aan bijscholing. De wereld staat immers nooit stil. Gaat u op onderzoek uit om de juiste slotenmaker te vinden in geval van nood? Let dan goed op of er aanwijzingen zijn dat de slotenmaker in kwestie goed opgeleid is en zichzelf up-to-date houdt met bijscholing.

Controleer relevante werkervaring

We noemden zojuist al even praktijkervaring. U kunt vaak op de website van een slotenmaker vinden of hij of zij relevante werkervaring heeft. Kijk of u een portfolio kunt vinden of bijvoorbeeld recensie van (voormalige) klanten die u na kunt trekken. Het verschil tussen echte recensie en neprecensie is vaak al snel duidelijk. Controleer ook of hij of zij een levendig social media kanaal heeft met eventuele recensies en reacties.

De eerste keer een slotenmaker inhuren

De eerste keer dat u een slotenmaker in moet huren, kan het lastig zijn om te weten waar u allemaal op dient te letten. Hoe dan ook is het verstandig om altijd enig vooronderzoek te doen bij het vinden van de juiste slotenmaker. De bovenstaande tips zullen u sowieso helpen met het maken van de juiste keuze. Wilt u nog meer tips of heeft u direct een slotenmaker nodig? Neem dan vooral contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via 06-24680255. Voor spoedopdrachten komt slotenmaker Albina Secure altijd zo spoedig mogelijk bij u langs! We zijn dan ook 24/7 bereikbaar.

Call Now Button06-24680255