skip to Main Content

Heeft u zichzelf buitengesloten? Dit kunt u doen!

Tips voor als u zichzelf heeft buitengesloten

U heeft zichzelf per ongeluk buitengesloten, het kan iedereen zomaar overkomen. Bijvoorbeeld: u gaat boodschappen doen, heeft een lijstje gemaakt, uw jas aangetrokken, een tas meegenomen en trekt de deur achter u dicht. Maar als u de deur in het slot hoort vallen, beseft u zich dat u uw sleutel bent vergeten! Weet u wat u in dit geval moet doen?

Bel een betrouwbare slotenmaker

Wanneer u zichzelf uit uw woning heeft buitengesloten, kunt u het best een betrouwbare slotenmaker, zoals AS Slotenmaker, bellen om u te helpen om uw woning weer snel te betreden. Ga niet zelf aan de slag om uw slot te slopen, dat is niet veilig, en in sommige situaties is het ook niet nodig om uw slot kapot te maken. Wanneer u contact met ons opneemt, zijn wij snel ter plaatse om uw slot voor u te openen. Wij zijn 24/7 te bereiken en openen uw slot schadevrij.

Voorkomen dat u zichzelf buitensluit

Natuurlijk is voorkomen altijd beter dan genezen. Bent u iemand die wel eens een sleutel vergeet mee te nemen? Dan is het handig om voorzorgsmaatregelen te nemen, zodat u zichzelf niet kunt buitensluiten. Denk hierbij aan:

  • Een deurmat of briefje bij de deur dat u eraan herinnert om uw sleutel mee te nemen
  • Laat een sleutel van uw woning achter bij een vriend die in de buurt woont
  • Installeer een sleutelkastje met een cijfercode buiten uw woning. Kies wel voor een gecertificeerde en veilige sleutelkast

Met deze tips kunt u voorkomen dat u zichzelf buitensluit uit uw woning. Is dit helaas toch gebeurd? Dan staat AS Slotenmaker natuurlijk klaar om u te helpen!

Heeft u zichzelf buitengesloten? Bel dan AS Slotenmaker

Wanneer u zichzelf heeft buitengesloten, is het belangrijk om snel een betrouwbare slotenmaker in te schakelen die zorgt dat u uw woning weer kunt betreden. Bij AS Slotenmaker weet u zeker dat u niet teveel betaalt. Wilt u ons inschakelen? Bel dan: 06-24680255. Voor meer informatie kunt u ons een bericht sturen via het contactformulier hier op de site, of door een mail te sturen naar info@albinasecure.nl. AS Slotenmaker helpt u snel verder wanneer u zichzelf heeft buitengesloten.

Call Now Button06-24680255