skip to Main Content

Google blokkeert tijdelijk advertenties van slotenmakers

Trap niet in de trucjes van malafide slotenmakers

Dat sommige slotenmakers niet altijd de beste bedoelingen hebben in onze branche was ons al bekend. In een eerder blog dit jaar hebben wij al geschreven over een nationaal netwerk van malafide slotenmakers. Donderdag heeft Google nu ook stappen genomen om te voorkomen dat mensen in de trucjes van malafide slotenmakers vallen.

Rigoureuze stappen door Google

Google heeft rigoureuze stappen genomen om te zorgen dat mensen geen slachtoffer worden van dit soort praktijken. Sinds donderdag 11 februari 2021 blokkeert Google alle advertenties van slotenmakers. De maatregel is genomen vanwege malafide bedrijven die torenhoge kosten in rekening brengen. Te vaak verschijnen onbetrouwbare bedrijven bovenaan de resultaten van Google. Dit soort malafide bedrijven maken misbruik van het feit dat mensen die een slotenmaker nodig hebben vaak haast hebben. Ze rekenen na de hand torenhoge prijzen.

Voorkom dat u slachtoffer wordt

Voorkomen is beter dan genezen geldt hierbij. Een goede slotenmaker vindt u op de volgende manieren:

  • Wees altijd kritisch tijdens u zoektocht, en kies niet direct automatisch de bovenste slotenmaker in Google die betaald heeft voor de advertentie.
  • Ga op zoek naar een onafhankelijke website met reviews om te kijken of de slotenmaker betrouwbaar is. De reviews op de eigen site hoeven niet altijd de waarheid te zijn.
  • Maak vooraf duidelijke afspraken over de prijs, of in ieder geval de werkzaamheden.

Wanneer u contact opneemt met AS Slotenmaker, maken wij altijd heldere afspraken met u. Onze tip is om nu alvast het onderzoek te doen, en ons nummer vervolgens op te slaan in uw telefoon. Als u ooit in een noodsituatie terecht komt en een slotenmaker nodig heeft, kunt u ons direct bellen en hoeft u niet meer eerst onderzoek te doen.

Betrouwbare slotenmaker nodig? Bel AS Slotenmaker

Wanneer u een slotenmaker nodig heeft, belt u dus AS Slotenmaker. Ons nummer is 06-24680255. Voor vragen kunt u ons ook altijd bereiken via het contactformulier hier op de site, of door een mail te sturen naar info@albinasecure.nl. AS Slotenmaker is de betrouwbare slotenmaker die u graag verder helpt.

Call Now Button06-24680255