skip to Main Content

Een slim elektronisch sluitsysteem

AirKey: open deuren met uw smartphone

Deuren openen met uw smartphone? Dat klinkt als iets uit de toekomst, maar het is vandaag de dag al mogelijk. Met het AirKey elektronisch sluitsysteem verschaft u op afstand gemakkelijk toegang tot uw woning of bedrijfspand aan uzelf of anderen. In dit artikel vertelt AS Slotenmaker meer over dit sluitsysteem dat u gemakkelijk met uw smartphone kunt bedienen.

Een elektronisch sluitsysteem

Het AirKey systeem is een elektronisch sluitsysteem dat u kunt bedienen via uw smartphone en een gratis app. Dankzij de zogeheten Geo-tagging in de cilinder, is deze in staat om uw smartphone te herkennen en zijn locatie op afstand aan u door te geven. Erg handig wanneer u bijvoorbeeld freelance medewerkers eenmalig toegang wilt verschaffen tot uw kantoorpand. Zo hoeft u zelf niet heen en weer te reizen of tijd te steken in sleutelbeheer. Maar ook voor uw woon- of vakantiehuis kunt u het AirKey sluitsysteem inzetten om gezinsleden of bezoekers binnen te laten.

Sleutels versturen via sms of internet

Met het AirKey sluitsysteem verstuurt u sleutels via het internet. Zo krijgt of verleent u digitaal en op afstand toegang tot uw woning of bedrijfspand. Dit werkt als volgt: als beheerder kunt u diverse sleutels en toegangsrechten aanmaken of wijzigen. Deze kunt u versturen naar de juiste ontvanger, die een pushbericht ontvangt en de bijbehorende kosteloze app installeert. Vervolgens herkent de cilinder de smartphone van de ontvanger als bevoegde sleutel. Zo verschaft u op ieder gewenst moment de toegang voor de juiste persoon, door simpelweg de digitale sleutel te versturen via internet.

Een veilige verbinding

Privacy is een groot goed. Het AirKey elektronisch sluitsysteem is dan ook voorzien van een veilige verbinding. Het gehele systeem voldoet niet alleen aan de EU-verordening op het gebied van gegevensbescherming en privacy. Ook is het beveiligd door middel van encryptie volgens de standaard van het huidige internetbankieren. Zo bent u met het AirKey sluitsysteem altijd gegarandeerd van een veilige verbinding.

Een handige app

Het AirKey elektronisch sluitsysteem wordt bediend met een handige, kosteloze app. Hiermee kunt u onder andere:

  • Sleutels versturen via pushberichten
  • Geo-tagging en navigatie inzetten
  • Toegang verschaffen op vastgelegde tijden via de Office mode
  • Componenten delen via een gedeelde administratie
  • Toegang delen met meerdere systeembeheerders
  • De Airkey gebruiken op zowel iPhone als Android smartphones

Geen smartphone? Geen probleem!

Heeft u geen smartphone tot uw beschikking? Geen probleem. U kunt als alternatief of aanvulling op de smartphone eenvoudig sleutelhangers, kaarten of combisleutels aanmaken. Ook deze kunt u programmeren en beheren en gebruiken als sleutel voor uw woning of kantoor. Zo heeft u met het AirKey elektronisch sluitsysteem nooit een probleem met de toegang tot uw pand.

Laat uw sluitsysteem installeren door een specialist

Wilt u ook overgaan op een elektronisch sluitsysteem, laat deze dan altijd installeren door een specialist. AS Slotenmaker kan u hierbij helpen. Neem contact met ons op voor advies en eerlijke tarieven. Bekijk onze website voor meer informatie of neem direct contact op via ons contactformulier.

Call Now Button06-24680255