skip to Main Content

Een nationaal netwerk van malafide slotenmakers? Zo voorkomt u dat u slachtoffer wordt

Nationaal netwerk blootgelegd

Iedereen heeft weleens de horrorverhalen gehoord over malafide slotenmakers. U belt de slotenmaker wanneer u in nood zit, hij of zij zorgt dat u in een paar minuten weer uw huis in kunt, zoals een goede slotenmaker doet, maar vraagt daar vervolgens een gigantisch bedrag voor. Of ze voeren grote werkzaamheden uit, terwijl er eigenlijk slechts een klein klusje gedaan hoefde te worden. Recent heeft tv-programma ‘Opgelicht?!’ een nationaal netwerk aan malafide slotenmakers blootgelegd. AS Slotenmaker vertelt er meer over, en wij vertellen ook hoe u kunt voorkomen dat u slachtoffer wordt.

Hoe een malafide slotenmaker werkt

Het netwerk aan slotenmakers dat ‘Opgelicht?!’ blootgelegd heeft, werkte onder verschillende namen, maar het viel allemaal onder een bedrijf. Ook vielen er een aantal ongediertebestrijders onder dat netwerk. Zij gingen op verschillende manieren te werk. Mensen die buitengesloten waren, belden de slotenmaker. Een goede slotenmaker zou weten dat er een eenvoudige methode is om het huis weer in te komen. De malafide slotenmaker verving het volledige slot, was hier uren mee bezig, en vroeg vervolgens een gigantisch bedrag. Of hij of zij koos wel de eenvoudige manier, maar vroeg hier vervolgens nog een veel te hoog bedrag voor. De slachtoffers van deze malafide slotenmakers waren vooral ouderen. Tot overmaat van ramp blijkt het resultaat dat de slotenmaker geleverd heeft ook nog eens prutswerk te zijn geweest, waardoor alsnog een goede slotenmaker ingeschakeld moet worden.

Voorkom dat u slachtoffer wordt

Wanneer u slachtoffer geworden bent van een malafide slotenmaker, is het belangrijk dat u hiervan aangifte doet bij de politie. Maar, het is natuurlijk nog beter om het te voorkomen. Natuurlijk kunt u op AS Slotenmaker vertrouwen wanneer u een betrouwbare slotenmaker nodig heeft. Een goede slotenmaker vindt u op de volgende manier:

  • Wees altijd kritisch tijdens uw zoektocht, en kies niet direct automatisch de bovenste slotenmaker in Google die betaald heeft voor een advertentie
  • Ga op zoek naar onafhankelijke websites met reviews om te kijken of de slotenmaker betrouwbaar is. De reviews op de eigen site hoeven niet altijd de waarheid te zijn
  • Maak vooraf duidelijke afspraken over de prijs, of in ieder geval de werkzaamheden. Kan de slotenmaker dat niet doen, dan kiest u een ander bedrijf

Wanneer u contact opneemt met AS Slotenmaker, maken wij altijd heldere afspraken met u. Onze tip is om nu alvast het onderzoek te doen, en ons nummer vervolgens op te slaan in uw telefoon. Als u ooit in een noodsituatie terecht komt en een slotenmaker nodig heeft, kunt u ons direct bellen en hoeft u niet meer eerst onderzoek te doen.

Betrouwbare slotenmaker nodig? Bel AS Slotenmaker

Wanneer u een slotenmaker nodig heeft, belt u dus AS Slotenmaker. Ons nummer is 06-24680255. Voor vragen kunt u ons ook altijd bereiken via het contactformulier hier op de site, of door een mail te sturen naar info@albinasecure.nl. AS Slotenmaker is de betrouwbare slotenmaker die u graag verder helpt.

Call Now Button06-24680255