skip to Main Content

Deuren openen met smartphone

Het fijne van deuren openen met smartphone

Waar we deuren vroeger enkel en alleen openden met sleutels en andere analoge opties, is dat tegenwoordig wel anders. Het openen van deuren met een smartphone, door middel van een elektronisch sluitsysteem, neemt de laatste jaren enorm toe in populariteit. En dat heeft zo zijn redenen! Zo biedt deze methode namelijk een boel fijne voordelen. Zowel op praktisch gebied als qua veiligheid. AS Slotenmaker vertelt u hier alles over deuren openen met een smartphone.

Hou het overzicht

Door voor een slim deurslot te kiezen en met een smartphone uw deuren te openen en te sluiten, kunt u het overzicht bewaren van wie allemaal naar binnen en naar buiten is gegaan. Zo geeft u uw partner, kinderen, vrienden, schoonmaakster eenvoudig toegang tot uw woning of pand. U kunt er zelfs bepaalde dagen of tijdvakken aan koppelen voor extra veiligheid en regulatie. Dit maakt een slim deurslot ook bijzonder geschikt voor het mkb, B&B’s en verenigingen.

Meer veiligheid

Met een elektronisch sluitsysteem dat u met uw smartphone opent en sluit, haalt u meteen meer veiligheid in huis. Omdat u minder sleutels in uw bezit heeft, kunt u ook minder sleutels verliezen. Dit maakt uw woning of pand aanzienlijk veiliger. Daar komt ook bij kijken dat er minder sleutels kapot kunnen gaan, per ongeluk in het slot kunnen blijven zitten of in het slot afbreken. U zult dus nooit meer uw sleutels, sloten of cilinders hoeven te laten vervangen. U bespaart er dus ook een boel geld mee.

Meer voordelen van een slim deurslot

Naast deze voordelen biedt het hebben van een slim deurslot dat u met uw smartphone opent, nog veel meer voordelen. We sommen ze hier voor u op:

  • Toegang op afstand
  • Automatisch openen
  • Automatisch afsluiten
  • Tijdsblokken instellen
  • Optie tot automatisch afsluiten
  • Controle of deur écht gesloten is
  • Makkelijk te installeren
  • Installatie aan binnenzijde deur

Contact opnemen met AS Slotenmaker

Wilt u meer weten over een elektronisch sluitsysteem waarmee u uw deuren kunt openen en sluiten met een smartphone? Neem dan vandaag nog contact op met AS Slotenmaker. Ook voor al uw andere slotenmakerswerkzaamheden kunt u bij ons terecht. U kunt ons telefonisch bereiken via 06 – 24680255. Of u maakt gebruik van ons contactformulier.

Call Now Button06-24680255