skip to Main Content

Buitengesloten uit uw auto? AS Slotenmaker geeft tips!

Deur dicht en sleutel in de auto

Het kan zomaar gebeuren, u drukt het slot van de auto in, maakt de deur dicht… en komt erachter dat u de sleutel nog in de auto heeft laten liggen! Wat moet u nu? Geen zorgen, AS Slotenmaker schiet u te hulp. Wij geven advies over wat u moet doen wanneer u buitengesloten bent uit uw auto.

Blijf rustig en controleer

Het is even schrikken wanneer u erachter komt dat de sleutel nog in de auto ligt, en u hem op slot gemaakt heeft. Vaak raken mensen daarom gestresst en denken ze niet meer helder na. Blijf rustig, en controleer of de deuren allemaal ook echt afgesloten zijn. Controleer ook of de klep naar de kofferbak afgesloten is. Anders kunt u zo nog uw auto in. Wanneer de deuren echt dicht zijn, moet u nagaan of u een reservesleutel heeft. Afhankelijk waar uw auto staat, kunt u nagaan of het verstandig is om de sleutel te laten liggen en snel thuis de reservesleutel te halen.

Autodealer of pechhulp

Wanneer u geen reservesleutel heeft, of wanneer uw auto ver van huis staat en u niet in staat bent om de reservesleutel te halen, is het nodig om hulp in te schakelen. U kunt dan de autodealer bellen. Die kent wellicht een mechanisch of elektronisch trucje waarmee u uw auto van buiten kunt ontgrendelen. Als u een pechhulp lidmaatschap afgesloten heeft, kunt u de hulpdienst bellen. Een voorbeeld hiervan is natuurlijk de ANWB. Ook wanneer u geen lidmaatschap heeft, kunt u de pechhulp bellen. Maar dan zult u wel extra bij moeten betalen.

Slotenmaker bellen

Voor een snelle service kunt u voor het openen van uw auto ook AS Slotenmaker bellen. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs om de auto schadevrij te openen. Dat doen we voor vrijwel elk type auto. We staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar. Meestal zijn we al binnen 30 minuten bij u op locatie, en hebben we de deur snel en zonder schade geopend.

Wat u zeker NIET moet doen

Wat u zeker niet moet doen wanneer u buitengesloten bent, is het raampje van uw auto intikken. Veel mensen zijn geneigd om dit te doen, omdat ze denken dat zo de schade beperkt blijft en ze geen slotenmaker hoeven te bellen. Echter kunt u er flink verwond van raken aan uw handen en armen, en glas kan zelfs in uw ogen terecht komen. Uw auto komt vol te liggen met glas, en u moet een flink bedrag betalen bij de garage voor het vervangen van de ruit. Bovendien wordt dit niet vergoed omdat ruitschade die moedwillig door uzelf veroorzaakt wordt niet geclaimd mag worden op de autoverzekering.

AS Slotenmaker schiet te hulp

Wanneer u buitengesloten bent van uw auto, kunt u dus AS Slotenmaker bellen voor snelle hulp. Tip: zet ons nummer in uw telefoon, zodat u ons altijd kunt bellen, ook wanneer u geen toegang heeft tot het internet. Ons nummer is 06-24680255. Voor meer informatie kunt u ook het contactformulier hier via de site invullen, of een mail sturen naar info@albinasecure.nl. Wanneer uw autodeur op slot zit en u buitengesloten bent, belt u AS Slotenmaker voor hulp.

Call Now Button06-24680255