skip to Main Content

Beter beveiligd met een EPS-sleutel

Het EPS-systeem

Een goede beveiliging is ontzettend belangrijk. Iedereen wil zijn kostbare spullen en woning of bedrijfspand beschermen tegen grijpgrage handen en ongewenste bezoekers. EPS is een veelzijdig en veilig sluitsysteem, wat ideaal is om te gebruiken in zowel woningen als kantoren. Dus wilt u uw cilinderslot vervangen? Kies dan voor EPS. De originele EPS-sleutel wordt uitsluitend geproduceerd door EVVA en is verkrijgbaar bij AS Slotenmaker. Wij vertellen u meer over de eigenschappen en de werking van dit unieke beveiligingssysteem.

Goed beveiligd

De EPS-cilinder is goed beveiligd tegen illegale manipulatiepogingen. Wij hebben 3 belangrijke eigenschappen van de cilinder voor u op een rijtje gezet:

  • Uitboorbeveiliging: door de harde stalen elementen zal het niemand lukken om de cilinder open te boren.
  • Tegen picking en aftasten: de controle posities in de cilinder zijn niet te herkennen. Hierdoor kan het slot alleen geopend worden met de bijbehorende sleutel.
  • Trekbeveiliging: hardstalen stiften bieden weerstand tegen het uittrekken van de kern van de cilinder.

De eigenschappen van EPS-sleutels

De EPS-sleutel is ontzettend veilig. Dit komt door onmiskenbare codering aan de zijkant van de sleutel en een geïntegreerde manipulatiecontrole. Daarnaast heeft de sleutel een optimale insnijding en een perfecte lengte. Zo kan de sleutel soepel en snel in het slot gestoken worden. De EPS-sleutel is een robuuste sleutel van nieuwzilver met een grote doorsnede. Daardoor is hij duurzaam en bestand tegen slijtage.

Aangepast aan uw deur

Bij het installeren van het EPS-systeem passen wij ter plaatse de cilinder aan, zodat deze past bij uw type deur. Bovendien is het mogelijk om ter plekke de EPS-cilinder om te bouwen naar een bepaalde functie. Bijvoorbeeld afsluitbaar aan beide zijden. Doordat dit geregeld wordt op het moment dat wij voor de deur staan, bespaart u tijd en kosten.

Een aantrekkelijk design

Eventueel is de sleutel zelfs verkrijgbaar met een nieuw ergonomisch sleutelkop-design. Dit zorgt voor extra grip en maakt de sleutel eenvoudig te herkennen. Zeker bij meerdere sleutels kan dit handig zijn. Het design is namelijk verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo houdt u de sleutels gemakkelijk uit elkaar.

Bel AS Slotenmaker voor uw EPS-systeem

Wilt u een goede beveiliging voor uw huis of bedrijfspand? AS Slotenmaker regelt het voor u. Het ultra veilige EPS-systeem is bij ons verkrijgbaar. Wilt u meer informatie of wilt u een EPS-slot laten installeren? Neem dan contact met ons op via 06-24680255 of mail naar info@albinasecure.nl. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen, dan reageren wij zo snel mogelijk. De enige echte EPS-sleutel haalt u bij AS Slotenmaker.

Call Now Button06-24680255