skip to Main Content

Aanbieding! Veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging en Veiligheidsslot

Geef inbrekers geen kans!

U wilt uw woning, gezin en uw spullen zo goed mogelijk beschermen. Geef inbrekers daarom geen kans om uw woning in te komen. U maakt het hen zeer lastig door het installeren van goed veiligheidsbeslag op uw voor- en achterdeur. Wanneer u goede veiligheidssloten installeert, beschermt u het cilinderslot van uw deur. Dit vormt als het ware een schild om het cilinderslot. De inbreker kan niet door deze beveiliging komen, en dus ook niet uw sloten openen. De specialist van AS Slotenmaker installeert graag bij u thuis (of bij uw bedrijfspand) zo’n speciaal veiligheidsbeslag.

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen

Kent u het Politiekeurmerk Veilig Wonen? Wanneer u aan dit keurmerk wilt voldoen, is goed veiligheidsbeslag zeer belangrijk. Met het keurmerk weet u natuurlijk dat uw huis goed beveiligd is. Dat zorgt ervoor dat u met een gerust hart de deur achter u dicht kunt maken en af kunt sluiten. Het keurmerk heeft nog een voordeel. Wanneer uw woning het keurmerk heeft, kunt u een flinke korting krijgen op uw verzekering. Uiteraard heeft u dan wel goede veiligheidssloten nodig!

Welke veiligheidssloten kiest u?

Bij AS Slotenmaker kunt u terecht voor goed veiligheidsbeslag van hoge kwaliteit. Wij installeren voor u een zeer veilig slot, bijvoorbeeld het AXA Home Security veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging in combinatie met het Nemef Veiligheidsslot 4100 Plus. Ze zijn beide voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Wanneer u contact met ons opneemt, zullen we niet alleen uw nieuwe slot leveren, maar het ook nog goed monteren. Dat doen we zodat u uw deur met een gerust hart achter u dicht kunt trekken.

AS Slotenmaker monteert veilige sloten

Voor advies over, en het leveren en monteren van goed veiligheidsbeslag, kunt u terecht bij AS Slotenmaker! Neem contact met ons op door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch benaderen via 06-24680255 of door een mail te sturen naar info@albinasecure.nl. AS Slotenmaker levert en monteert goede veiligheidssloten!

Call Now Button06-24680255