skip to Main Content

Cilinderslot Slotenmaker

Is het tijd voor een nieuw deurslot?

Zoekt u naar een slotenmaker die uw deurslot kan vervangen? Neem dan contact op met de slotenservice van AS Slotenmaker. Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen van sloten door nieuwe, betere en veiligere exemplaren. Al onze sloten zijn gecertificeerd met het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Heeft er zojuist iemand bij u ingebroken? Is uw sleutel in het slot afgebroken? Of bent u uw sleutelbos kwijtgeraakt? Schakel ons in al deze gevallen in. Bel ons direct, dan komen wij met ca. 30 minuten uw deurslot vervangen!

Als u behoefte heeft aan een nieuw deurslot

Wist u dat inbrekers steeds nieuwe manieren ontdekken om sloten open te breken? Een oud slot heeft een beetje inbreker in no time gekraakt. Met een complete inbraak als gevolg. Het is dus geen overbodige luxe uw oude sloten te laten vervangen. Hiermee bent u deze inbrekers voor. Onze nieuwe sloten weten zij immers niet zomaar open te krijgen! Voor onze diensten gelden de volgende tarieven:

  • Onze voorrijkosten bedragen € 30,25 incl. btw
  • Houten deuren openen we vanaf € 90,75 incl. btw
  • Elk volgend slot in hetzelfde pand vervangen we voor € 27,30 incl. btw
  • Toeslag late uurtjes: € 45,40 (18:00 – 21.00 uur) of € 90,75 (21.00 – 23.00 uur) incl. btw
  • Deze prijzen gelden zowel voor woning- als autodeuren

Kortom, wij zijn niet alleen helder en transparant over onze diensten en sloten, maar ook over onze prijzen. Wacht niet langer en schakel ons vandaag nog in voor het vervangen van uw slot.

Alle sloten maken wij
Wat er niet standaard is kunnen wij maken.

Redenen om voor onze slotenservice te kiezen

Onze slotenmaker kan veel meer voor u betekenen dan enkel het plaatsen van een nieuw deurslot. Heeft u zichzelf buitengesloten? Wij komen uw deuren schadevrij openen. Is er bij u ingebroken? Wij repareren de inbraakschade en adviseren u over uw inbraakbeveiliging. Kortom, in ons vindt u uw allround partner op het gebied van beveiliging. Wij:

  • Zijn werkelijk 24/7 in te schakelen
  • Hebben al meer dan 20 jaar ervaring
  • Beschikken altijd over pinmogelijkheden
  • Staan binnen ca. 30 minuten bij u voor de deur
  • Monteren dan een PKVW-gecertificeerd deurslot

Kortom, schakel onze slotenservice direct in!

Inbraak reparatie? Geen probleem
Inbraak reparatie? Geen probleem!

Schakel ons in om uw deurslot te vervangen

Is uw huidige deurslot hardhandig opengebroken door een inbreker? Of wilt u dat wij deze direct komen vervangen, omdat u uzelf buitengesloten heeft? Of wenst u gewoonweg uw inbraakbeveiliging te vergroten? Wij staan in alle gevallen voor u klaar. Bel naar 06-24680255 of stuur een e-mail naar info@albinasecure.nl. Dan komen wij vandaag nog uw deurslot vervangen!

Call Now Button06-24680255