skip to Main Content

Autosleutels in uw auto laten liggen? Schakel onze slotenspecialist in!

Hebt u per ongeluk uzelf buitengesloten met als gevolg dat u uw auto niet meer in kunt? Een buitengewoon irritante situatie, die zich ook nog eens altijd lijkt voor te doen wanneer u dat net níet kunt gebruiken. Echter hoeft u niet te denken dat dit probleem niet snel op te lossen valt. De autoslotenmaker van AS Slotenmaker weet namelijk de deur van vrijwel ieder type auto open te maken. Hierbij gebruikt hij speciale technieken en gereedschappen. Voor de duidelijkheid: hij veroorzaakt daarbij geen schade. Een ingeslagen ruit en zelfs lakschade zullen derhalve absoluut niet aan de orde zijn. Bovendien is voor het openmaken van uw autodeur onze autoslotenspecialist 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Zo kunt u meestal al vanaf binnen 30 minuten na uw melding ter plaatse geholpen worden. Wilt u meer weten hierover? Lees dan verder. Als u uw autodeuren zo snel mogelijk wenst te laten openmaken, neem dan direct contact met ons op.

Wij kunnen vrijwel iedere auto schadevrij openen

Met behulp van speciale technieken en slotenmakergereedschap weten we vrijwel elke autodeur schadevrij te openen. Overigens kunnen de kosten voor het openmaken van autodeuren per automerk behoorlijk verschillen. Daarom kunnen we u helaas niet op voorhand exact melden wat onze autoslotenservice u zou kosten. Als u echter contact met ons opneemt en ons het merk van uw auto doorgeeft, dan geven wij u op z’n minst een realistische kostenindicatie. Wij zorgen ervoor dat u uw auto weer snel in kunt en bij uw autosleutel kunt.

Autodeur openen

LET OP: WIJ MAKEN ALLEEN AUTODEUREN OPEN.
WIJ MAKEN GEEN SLEUTELS.

Waarin onderscheidt AS Slotenmaker zich?

Vooral op momenten waarop men het hardst hulp nodig heeft, weet AS Slotenmaker zich te onderscheiden. Dit vanwege de snelle, professionele en zorgvuldige (lees: schadeloze) manier waarop wij onder andere autodeuren weten open te maken. Als u onze autoslotenspecialist inschakelt, dan mag u de volgende aspecten hoe dan ook van ons verwachten:

  • 24/7 in te schakelen
  • Binnen circa 30 minuten op locatie
  • PIN-betaling is mogelijk
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Schakel onze slotenservice in

Staat u momenteel bij uw auto en is er redelijkerwijs geen enkele mogelijkheid uw voertuig binnen te komen? Bel dan zo snel mogelijk naar 06-15831068. Via dit nummer zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. U mag verwachten dat we in ongeveer een half uur na uw melding bij u zijn. Heeft u overige vragen betreft onze service aangaande het openmaken van autodeuren? Dan kunt u deze ook per e-mail stellen en wel via info@albinsecure.nl. Schakelt u ons in, dan zult u spoedig ontdekken dat AS Slotenmaker dé specialist is als het aankomt op het snel en schadevrij openmaken van uw autodeuren.

Call Now Button06-24680255