Slotenmakerdiensten

Hang- en sluitwerk

Creëer een veilige woon- en werkomgeving met een kwalitatief hoog hang- en sluitwerk, dat voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. De preventieadviseurs van Albina Secure voorzien u gratis en geheel vrijblijvend van een beveiligingsadvies voor uw woning of bedrijfspand.

Bedrijfsbeveiliging

Van inbraakbeveiliging tot GPS-beveiliging: voorzie uw onderneming van de beste beveiligingsmogelijkheden. Omdat geen enkele organisatie hetzelfde is werken wij met een advies op maat, waarbij inventiviteit voorop staat.

Woonhuisbeveiliging

Mensen dienen zich altijd veilig en geborgen te voelen in hun eigen woning. Wij bieden diverse anti-inbraakbeveiliging en brandbeveiliging om ervoor te zorgen dat uw huis een veilige thuishaven wordt.

Autobeveiliging

Dieven breken steeds makkelijker in bij auto’s en nemen hierbij steeds vaker de auto mee. Een extra autobeveiliging is dan ook geen overbodige luxe. Voorkom diefstal van uw vervoersmiddel en laat uw automobiel beveiligen met bijvoorbeeld een alarmeringssysteem of een voertuigvolgsysteem.

Inbraakschade herstel

De inbraakschade herstel is een speciale afdeling binnen Albina, die is opgezet voor het herstellen van inbraakschade. Bij de geleden schade kunt u denken aan beschadiging aan de deur, kapotte ruiten of vernielde hekken rondom uw woning.