skip to Main Content

Schakel nu direct onze slotenmaker in

Wilt u een slotenmaker inschakelen voor prijzen die nog binnen uw budget vallen? Neem dan contact op met AS Slotenmaker. Wij vragen vaste prijzen voor het vervangen van sloten en het openen van deuren. Deze transparante werkwijze ziet u terug in onze gehele aanpak. Schakelt u ons in omdat er bij u is ingebroken? Of heeft u uzelf buitengesloten? Wij staan met ca. 30 minuten voor u klaar. Bovendien kunt u ons 24/7 inschakelen. En onze sloten zijn gecertificeerd met het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Kies ook voor deze zekerheid en vraag onze slotenmaker naar onze prijzen!

Waar schakelt u onze slotenmaker voor in?

Onze slotenservice is voor veel meer in te schakelen, dan alleen het vervangen van sloten en het openen van deuren. Zo geven wij u graag advies over een optimale inbraakbeveiliging van uw pand. En is er bij u ingebroken? Dan repareren wij graag ook meteen eventuele inbraakschade. Wat onze vaste prijzen betreft? Hier zijn wij graag helder over:

slotenmaker

Slotenmaker prijzen

Wij hanteren overdag een vaste lage prijs van € 121,-

De prijs geldt voor een houten deur en is inclusief arbeid, voorrijkosten en 21% btw.
Dat betekent dat er bij ons geen bijkomende kosten zijn. Ook al zijn we de hele dag bezig!

Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen in de avonduren of voor een andere type deur? Bel ons gerust even op. Wij vertellen u graag vooraf onze slotenmaker prijs.

Zoals u ziet zijn onze prijzen transparant. U kunt ook profiteren van deze prijzen! Schakel onze slotenmaker direct in!

Betalingsmogelijkheden

Wanneer u van onze diensten gebruik maakt, vragen wij u direct de betaling te voldoen.
Wij vinden het fijn wanneer u met de PIN kunt betalen. Wel zo veilig voor onze slotenmakers. Contant betalen mag natuurlijk ook wanneer u dit liever heeft.

Vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

*wanneer u met pin afrekent, dan wordt er 2,75 euro transactiekosten in rekening gebracht.
Wanneer u met creditcard betaalt, wordt er 4% van de totale prijs doorberekend.

Pinnen Ja Graag Slotenmaker

Master Card Slotenmaker

Visa Slotenmaker

Slotenmaker Prijzen

Dit zijn de voordelen van onze slotenservice

Als u onze slotenmaker inschakelt, dan ontdekt u snel dat wij een zeer groot aanbod aan diensten aanbieden. Daarnaast zal het u direct opvallen dat wij scherpe, vaste prijzen vragen voor deze diensten. Dit in tegenstelling tot de meeste bedrijven in slotenservice. Zij blijven vaak geheimzinnig over hun tarieven, totdat de klus geklaard is. Onze transparantie is niet ons enige voordeel. Wij:

  • Zijn werkelijk 24/7 in te schakelen
  • Hebben al meer dan 20 jaar ervaring
  • Beschikken altijd over pinmogelijkheden
  • Staan binnen ca.30 minuten bij u voor de deur
  • Monteren alleen PKVW-gecertificeerde sloten

Kortom, schakel onze slotenservice vandaag nog in!

Ontmoet onze slotenmaker en ontdek onze prijzen

Bent u overtuigd van de diensten en voordelen van onze slotenmaker? En kiest u ook graag voor transparantie en helderheid aangaande prijzen? Kies dan voor onze slotenservice. Is er bij u ingebroken? Heeft u uzelf buitengesloten? Moeten uw sloten vervangen worden omdat ze verouderd zijn? Bel naar 06-24680255 of stuur een e-mail naar info@albinasecure.nl. Vraag dan meteen onze slotenmaker naar onze prijzen voor uw situatie!

Call Now Button06-24680255