skip to Main Content

Kies voor nieuwe sloten

Wilt u uw sloten laten vervangen door een ervaren en betrouwbare slotenmaker? Schakel dan de slotenservice van AS Slotenmaker in. Wij vervangen uw huidige slot graag door een nieuw, beter en kwalitatief exemplaar. Elk slot dat wij monteren, is gecertificeerd met het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Is uw sleutel afgebroken in het slot? Bent u uw sleutels kwijt? Of is er bij u ingebroken? In al deze gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Laat ons vandaag nog uw sloten vervangen!

Laat ons schadevrij nieuwe sloten monteren

Een slot laten vervangen door een nieuwer, beter en veiliger exemplaar, is geen overbodige luxe. Inbrekers worden namelijk steeds slimmer. Oude varianten weten zij in no time open te breken. Het is daarom erg verstandig hen voor te zijn. Vervangt u elk slot door een nieuwere variant? Dan verhoogt u daarmee de inbraakbeveiliging van uw huis of bedrijfspand enorm. Wenst u een nieuwe slot? Onze tarieven gelden als volgt:

Wij hanteren overdag een vaste lage prijs van € 121,-

De prijs geldt voor een houten deur en is inclusief arbeid, voorrijkosten en 21% btw.
Dat betekent dat er bij ons geen bijkomende kosten zijn. Ook al zijn we de hele dag bezig!

Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen in de avonduren of voor een andere type deur? Bel ons gerust even op. Wij vertellen u graag vooraf onze slotenmaker prijs.

Alle sloten maken wij
Wat er niet standaard is kunnen wij maken.

Ontdek de voordelen van onze slotenservice

Het zal u niet verrassen dat onze slotenmaker voor veel meer is in te schakelen dan het monteren van nieuwe sloten. Zo kunnen wij ook deuren openen als u uzelf buitengesloten heeft, repareren wij inbraakschade en geven wij u graag advies over hoe u uw inbraakbeveiliging zo optimaal kunt maken. Kortom, voor alles wat te maken heeft met beveiliging, schakelt u onze specialisten in. Wij:

  • Zijn werkelijk 24/7 in te schakelen
  • Hebben al meer dan 20 jaar ervaring
  • Beschikken altijd over pinmogelijkheden
  • Staan binnen ca.30 minuten bij u voor de deur
  • Monteren alleen PKVW-gecertificeerde sloten

Kortom, neem direct contact op met onze slotenservice!

Inbraak reparatie? Geen probleem
Inbraak reparatie? Geen probleem!

Inbraakwerend hang- en sluitwerk

Kwalitatief hoogwaardig hang- en sluitwerk kunt u herkennen aan een keurmerk. Dit keurmerk is van Stichting Kwaliteit Gevelbouw®. Hang- en sluitwerk wordt ingedeeld in drie verschillende categorieën voor de mate waarin ze inbraak weren. De drie categorieën zijn gebaseerd op het aantal minuten vertraging dat het product een inbreker oplevert. Hoe zwaar het hang- en sluitwerk voor uw woning moet zijn kunt u laten afhangen van de waarde van uw inboedel en/of uw gevoel van veiligheid. Wanneer u kiest voor producten die door de SKG® zijn goedgekeurd, weet u zeker dat het slot niet alleen veilig is, maar ook lang mee gaat. Het is kwaliteit waar u nog jaren op kunt bouwen.

De categorieën:

  • SKG® 1*: levert 3 minuten vertraging op (veilig)
  • SKG® 2*: levert 5 minuten vertraging op (extra veilig)
  • SKG® 3*: levert 10 minuten vertraging op (hoogste veiligheidsklasse)
SKG Keurmerk

Schakel ons in om uw sloten te vervangen

Zijn uw huidige sloten dusdanig verouderd? Wilt u elk slot laten vervangen, omdat u uw sleutels verloren bent? Of is er zojuist onverhoopt bij u ingebroken? Schakel ons in alle gevallen in. Bel naar 06-24680255 of stuur een e-mail naar info@albinasecure.nl. Wij komen direct naar u toe om uw sloten te vervangen!

Call Now Button06-24680255