skip to Main Content

Nieuw slot Slotenmaker

Kies voor een nieuw cilinderslot

Wilt u uw cilinderslot laten vervangen? Schakel dan direct de slotenservice van AS Slotenmaker in. Wij komen graag naar u toe om al uw sloten te vervangen door nieuwe, veiligere en betere exemplaren. Uiteraard zijn al onze sloten gecertificeerd met het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Heeft er zojuist een inbraak plaatsgevonden in uw pand? Is uw sleutel kapot gegaan in het slot? Of is uw slot enorm verouderd? Wacht dan geen seconde langer. Schakel ons direct in en wij komen binnen 30 minuten uw cilinderslot vervangen!

slotenmaker

Waarom het verstandig is voor een nieuw cilinderslot te gaan

Inbrekers ontdekken steeds weer nieuwe technieken om sloten open te breken. Wat tegenwoordig veel gebruikt wordt, is het zogenoemde cilindertrekken. Deze methode werkt als volgt. Eerst wordt de cilinder uit de deur gehaald. Vervolgens wordt er een schroef in de deur gedraaid. Via een mechanisch systeem wordt een sterke druk uitgeoefend op de schroef. Hierdoor breekt de cilinder af. Deze methode is dusdanig eenvoudig en snel, dat de inbreker binnen slechts 30 seconden in uw huis of bedrijfspand kan komen. Wij beschikken over sloten waarbij het cilindertrekken geen kans maakt. Deze sloten beschikken namelijk over een kernbeveiliging of een veiligheidsbeslag met cilindertrekbeveiliging. Wilt u uw huidige slot laten vervangen door zo’n nieuw exemplaar? Schakel ons dan direct in.

Redenen om uw slot door ons te laten vervangen

Het vervangen van een cilinderslot is niet het enige dat wij kunnen doen. Zo voorzien wij u graag van actueel advies aangaande uw inbraakbeveiliging. Is er zojuist bij u ingebroken? Dan repareren wij direct de eventuele inbraakschade. Kortom, wij zijn uw complete partner als het gaat om uw beveiliging. Wij:

  • Zijn werkelijk 24/7 in te schakelen
  • Hebben al meer dan 20 jaar ervaring
  • Beschikken altijd over pinmogelijkheden
  • Staan binnen ca.30 minuten bij u voor de deur
  • Monteren een PKVW-gecertificeerd cilinderslot

Kortom, schakel onze slotenservice direct in!

slotenmaker

Laat ons uw cilinderslot vervangen

Bent u er inmiddels van overtuigd dat het verstandig ons in te schakelen voor het vervangen van uw cilinderslot? Of heeft u onze hulp direct nodig omdat u uzelf heeft buitengesloten of omdat er zojuist is ingebroken? Wat uw reden ook is, wij komen zo snel mogelijk naar u toe. U hoeft hiervoor alleen maar even te bellen naar 06-24680255. Met vragen mag u mailen naar info@albinasecure.nl. Laat ons vandaag nog uw cilinderslot vervangen!

Call Now Button06-24680255